FRKA OKO STENJANJA NA ŽREBU: UEFA pokrenula istragu zbog skandala!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piše BBC.

FRKA OKO STENJANJA NA ŽREBU: UEFA pokrenula istragu zbog skandala!

Foto: Lična arhiva

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala je ko će joj biti rivali na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se 2024. igra u Nemačkoj, a nepun minut pre nego što je ime naše države izvučeno, desio se dosad nezabeležen skandal. Toliki, da je UEFA pokrenula istragu, piše BBC.

Podsetimo, na žrebu za EURO 2024 koji je u subotu održan Hamburgu, "orlovi" su svrstani u grupu C, a u njoj su još i Engleska, Danska i Slovenija.

A dok se birao poslednji član prethodne, grupe B (što je na kraju bila Italija) usred dvorane u Hamburgu gde se žreb obavljao - glasno se čulo stenjanje žene. I to ne samo jednom...

Prvo se mislilo da su taj zvučni zapis nekog erotskog filma hakeri ubacili "u program", jer se sa zvučnika u dvorani začulo ono što niko živ nije očekivao da će se čuti, ali iako je poznati šaljivdžija, jutjuber Danijel Džarvis, preuzeo odgovornost za to, UEFA je rešila da zvaničnom istragom utvrdi kako je do ovog signala došlo.

- Slušajte, to smo bili mi! To smo bili mi! Ušli smo tamo, stavili telefon, pozvali ga, tako se desila ta se*s buka tokom žreba za EURO 2024! - rekao je jutjuber Danijel Džarvis

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading