POZNATI JUTJUBER NASAMARIO UEFA: "Biće posla za advokate nakon stenjanja na žrebu"!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov video-klip nedugo zatim pogledalo je više desetina hiljada ljudi.

POZNATI JUTJUBER NASAMARIO UEFA: "Biće posla za advokate nakon stenjanja na žrebu"!

Foto: Lična arhiva

Srbija je na žrebu za Evropsko prvenstvo 2024. godine dobila tešku grupu sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, ali je žreb obeležio i skandakl kada je u programu uživo, koji su gledali milioni širom kontinenta, moglo je da se čuje stenjanje. Svima je bilo jasno da je u pitanju zvuk iz filmova za odrasle, fudbalskim legendama koje su u tom trenutku izvlačile imena iz kuglica nimalo nije bilo prijatno.

Srećom po organizatore ove ceremonije, a UEFA je nadležna za vođenje žreba, kao i sam šampionat Evrope, pomenuti tonski zapis trajao je samo nekoliko sekundi, pa je momentalno ugašen.

Videlo na licama Davida Silve i Brajana Laudrupa da su se suzdržavali da se ne nasmeju Ipak, brzo se saznalo ko stoji iza svega...U pitanju je jutjuber Danijel Džarvis koji je na društvenim mrežama pokazao kako je nasamario UEFA. Njegov video-klip nedugo zatim pogledalo je više desetina hiljada ljudi.

"Čekaj samo da ti advokati UEFA pokucaju na vrata", "Srećno ti bilo sa advokatima UEFA", "Kako si to uspeo, sakrio si tamo zvučnik?", "Ti si lud, ja sam mislio da se moj komšija čuje", "Moj tata je mislio da gledam nešto ero**o i izbacio me iz kuće, nadam se da će te UEFA tužiti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading