OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ: Srpski reprezentativac je imao poruku za BRATA KOJI SE SRUŠIO NA TERENU!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno...

OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ: Srpski reprezentativac je imao poruku za BRATA KOJI SE SRUŠIO NA TERENU!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Gudelj

Dragiša Gudelj, brat Nemanje Gudelja reprezentativca Srbije, pre 11 meseci proživljavao je najveću dramu, pošto je srce nakratko prestalo da mu kuca! A, sada mu se dogodila gotovo identična situacija, pa ostaje da se vidi kako će se razvijati dalja situacija i da li će Dragi smeti da se bavi fudbalom.

Svi u njegovom klubu i uopšte u Španiji su školu, ali je Srbin srećom nakon kontrole u bolnici otpušten kući. Svi su očekivali i reakciju njegovog brata Nemanje, koji se oglasio na Instagramu. Defanzivac "orlova" objavio je fotografiju svog brata Dragom i na nju stavio emotikon srca.

Foto: Printskrin

Nemanjina poruka za brata

Podsećamo, Dragišu Gudelju je ugrađen defibrilator isto se dogodilo Kristijanu Eriksenu, a nakon toga kada je prvi put kolabirao dobio je dozvolu lekara da se vrati fudbalu.

Delovalo je da je sve iza njega, ali ponovo su nam stigle loše vesti iz Španije. Vezni fudbaler je na utakmici protiv Melilje ponovo pao na teren, brzo se pridigao, ali je delovao dezorjentisano, tako da je morao da napusti igru.

Srbin je prebačen u bolnicu, gde su mu urađeni testovi, a kako je klub objavio, on se trenutno oseća dobro.

Incijalno, obavešteni smo o tome da je primljen u bolnicu, u stabilnom je stanju i pri svesti je. Mislim da će moći da nam se pridruži na putu. Mnogo smo se uplašili, ali sve se dobro završilo - zaključio je šef struke Kordobe Anali.

Nešto kasnije, klub je obavestio javnost da se Gudelj vraća sa klubom u Kordobu sa gostovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading