CRVENO-BELI POPULARNI U ŠVAJCARSKOJ! Fudbalere Zvezde navijači opkolili u Bernu

Autor:

Sport

28.11.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde obilazili Bern

CRVENO-BELI POPULARNI U ŠVAJCARSKOJ! Fudbalere Zvezde navijači opkolili u Bernu

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde juče su otputovali u Bern, gde će se večeras sastati sa ekiom Jang bojs u petom kolu Lige šampiona. Večerašnji duel biće odlučujući za opstanak u Evropi, pošto tim koji bude slavio nastaviće takmičenje u Ligi Evrope. 
 

Uoči ovog duela fudbaleri srpskog kluba slobodno jutro su iskoristili da se prošetaju Bernom. Međutim, njihova prisustvo na ulicama ovog grada nije ostalo ne primećeno, naprotiv, navijači su u velikom broju prilazili da se slikaju sa igračima crveno-belih. 

Republika

Foto: Republika.rs

Igrači Zvezde u Švajcarskoj

 

 

Poznato je da će igrači Zvezde imati veliku podršku na stadionu u Bernu. Pošto u ovom gradu ima dosta Srba, a takođe, mnogi su došli iz naše zemlje kako bi bodrili omiljeni tim. 

Prema nekom procenama biće oko 5000 navijača crveno-belih, a u Švajcarskoj se i dalje traži karta više za ovaj meč. Cena ulaznica se kreće od oko 400 evra pa naviše. Međutim, delije ne žale pare kako bi bodrile crveno-bele u ovom važnom meču. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading