TRENER ZVEZDE NEMA DILEMU! Barak: Velika pobeda

Autor:

Sport

25.11.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar zadovoljan novom pobedom

TRENER ZVEZDE NEMA DILEMU! Barak: Velika pobeda

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu sa 2:1 u 16. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su pokazali dobru partiju na "Karađorđu", a mrežu Voše je zatresao Bukari i to u 3. i 27.

S druge strane, bio je precizan Milosavljević u 12. minutu meča. Izabranici Baraka Bahara uspeli su da odgraju dobar meč pred veoma važan duel u Ligi šampiona sa timom iz Berna. 


Trener Crvene zvezde Barak Bahar bio je zadovoljan novom pobedom.

- Veoma sam zadovoljan. Igrali smo protiv veoma dobrog tima, tako da nemam neke zamerke. Možda smo samo mogli da budemo bolji u drugom poluvremenu, ali to je sve. Sada nastavljamo dalje, videćemo koliko ćemo uspeti - rekao je Bahar za Arena sport. 

Nova pobeda je veoma važna za tim s Marakane, posebno jer su crveno-beli u prilici da se približe večitom rivalu Partizanu na tabeli, koji trenutno im beži tri boda. Mada crno-beli će već večeras imati priliku da ponovo uvećaju prednost pošto se sastaju sa TSC. 

Ova pobeda je veoma bitna za srpski klub, jer ih u utorak očekuje borba u Ligi šampiona, gde će gostovati ekipi Jang bojsa u Bernu. Pobednik ovog duela će obezbediti najverovatnije proleće u Evropi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading