BAHAR SE HVATA ZA GLAVU: Stranac završio polusezonu

Autor:

Sport

23.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje van tima Crvene zvezde do kraja godine.

BAHAR SE HVATA ZA GLAVU: Stranac završio polusezonu

Foto: Starsport

Pred fudbalerima Crvene zvezde je napornih mesec dana na tri fronta tokom kojih će odigrati čak devet utakmica. Izabranici Baraka Bahara su u poteri za Partizanom u Superligi gde zaostaju šest bodova, u Ligi šampiona se bore za treće mesto G grupe sa Jang bojsom koje vodi u evropsko proleće u Ligi Evrope, dok će u osmini finala Kupa Srbije odmeriti snage sa Radničkim iz Niša.

Foto: FK Crvena zvezda

 

I sve te utakmice će crveno-beli izgledno igrati bez Pitera Olanjinke, velikog pojačanja koje još uvek ne može da počne da e isplaćuje kako je na Marakani planirano. Naime, Nigerijcu je stradalo rame i oporavak će potrajati, verovatno do kraja godine. Problem je nastao na trening meču sa omladinskim timom kad je iskusni ofanzivac i postigao gol. Tokom utakmice "izletelo" mu je rame i prve vesti o stepenu povrede nisu povoljne.

Foto: star sport

 

 

O kakvom se hendikepu radi najbolje svedoči to što je Olanjinka imao važnu ulogu u Baharovom timu, ali je posle solidne forme vezao nekoliko duela bez pogotka. Ove sezone je u crveno-belom dresu odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova uz tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading