MESI BIO NA KORAK DO VELIKANA: Argentinac mogao da završi u Seriji A

Autor:

Sport

23.11.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor pokušao da dovede Argentinca.

MESI BIO NA KORAK DO VELIKANA: Argentinac mogao da završi u Seriji A

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi napravio je fudbalsi zemljotres kada je 2021. godine posle bezmalo dve decenije napustio Barselonu i prešao u bogati PSŽ. Posle samo dve godine Argentinac je napustio Evropu i potpisao za Inter iz Majamija u MLS ligi, ali njegov put je mogao biti potpuno drugačiji da je jedan čovek imao veću petlju. U pitanju je Paolo Maldini, proslavljeni defanzivac i tadašnji sportski direktor Milana jer je u jednom trenutku imao ludu ideju da dovede Lea na San Siro i da ga upari sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je već igrao zajedno sa Mesijem u Barseloni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Paolo Maldini

- Desetak dana smo radili na tome, onda smo shvatili da je nemoguće. Iskreno, kada sam pročitao da će možda doći u Inter, uplašio sam se. Sada je prekasno, ali igrač poput Mesija je spektakl - rekao je Maldini.

Podsetimo, Mesi je te 2021. posle mnogo bure napustio Nou kamp i to kao slobodan igrač jer mu je isticao ugovor. Katalonci više nisu mogli da priušti da ga registruju jer je imao veliku platu, a posle nekoliko nedelja neizvesnosti i predloga koji su stizali sa raznih strana Mesi je konačno u avgustu potpisao za PSŽ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading