PROVOKATOR MORINA PONOVO JAŠE: Albanski ekstremista PROZIVA SRBE po Instagramu pred EVRO 2024!

Autor:

Sport

21.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je zvanični nalog.

PROVOKATOR MORINA PONOVO JAŠE: Albanski ekstremista PROZIVA SRBE po Instagramu pred EVRO 2024!

Foto: printskrin

Plasman Srbije na Evropsko prvenstvo posle 24 godine izazvao je veliku pažnju fudbalske javnosti, a na zvaničnom nalogu završnog turnira u Nemačkoj čestitali su našem timu.

FSS je uzvratio i podelio objavu, pa su se u komentarima nizale brojke reakcije. Među njima se našao i Ismail Morina, osvedočeni albanski ekstremista, koji je puštanjem drona na meču sa Srbijom u Beogradu 2014. stekao veliku popularnost u svojoj zemlji.

On je napisao:

- Smirite se zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi! - napisao je sa naloga "Balist Morina".

Dron koji je nosio zastavu takozbane "Velike Albanije" izazvao je velike nerede i prekid.

Ismail Morina nekoliko puta je hapšen i puštan u kućni pritvor. On je posle incidenta u Beogradu pobegao u Hrvatsku gde je zatvoren, ali ga zvanični Zagreb nije isporučio Beogradu, iako je to traženo, već Italiji. Albanska policija je 2015. godine uhapsila Morinu zbog posedovanja nelegalnog oružja, međutim sve je to bilo farsa za medije.

Podsetimo, takođe na društvenim mrežama osvanuli snimci paljenja srpske zastave od strane nekoliko desetina Albanaca sa porukom, nakon što su se kvalifikovali na EVRO 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
z81

22.11.2023 08:33

šta ti sine glumiš majke ti?