BAJERN NASTAVLJA DA KUPUJE PO ENGLESKOJ! Bavarci žele Rafaela Varana!

Autor:

Sport

21.11.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stameni defanzivac ne izlaznim vratima Mančestera.

BAJERN NASTAVLJA DA KUPUJE PO ENGLESKOJ! Bavarci žele Rafaela Varana!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Bajern zainteresovan je za igrača Mančester junajteda i nekadašnjeg francuskog reprezentativac Rafaela Varana, prenose nemački mediji.

Varan (30) je nezadovoljan statusom u engleskom klubu, pošto je zbog povreda i loše forme u drugom planu kod menadžera Erika ten Haga.

Francuski fudbaler je ove sezone odigrao 11 mečeva za Mančester junajted i postigao je jedan gol. On je član kluba sa Old traforda od 2021. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik Ten Hag i Rafael Varan

 

Francuz je pre Mančester junajteda igrao za madridski Real i francuski Lans. Nemački mediji tvrde da je Bajern ozbiljno zainteresovan za Varana i želi već u januaru da angažuje francuskog fudbalera.

Čelnici Mančester junajteda mogli bi da traže između 20 i 30 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera. Međutim, nemački tvrde da će Bajernu biti teško da angažuje Varana zbog njegove godišnje plate, koja iznosi oko 20 miliona evra.

Takođe, Junajted nije zainteresovan za pozajmicu, već samo za prodaju francuskog igrača. Varan se povukao iz reprezentacije Francuske posle Svetskog prvenstva u Kataru, a za nacionalni tim "trikolora" odigrao je 93 meča i postigao je pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading