ALEKSANDAR ČEFERIN, PREDSEDNIK UEFA, GOST FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE U DANU DVA VELIKA, ISTORIJSKA DOGAĐAJA ZA NAŠ FUDBAL I DRŽAVU (GALERIJA)

Autor:

Sport

19.11.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast i privilegija.

ALEKSANDAR ČEFERIN, PREDSEDNIK UEFA, GOST FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE U DANU DVA VELIKA, ISTORIJSKA DOGAĐAJA ZA NAŠ FUDBAL I DRŽAVU (GALERIJA)

Foto: fss.rs

U danu kada fudbalsku Srbiju očekuju dva velika događaja, oba sa prefiksom istorijska, otvaranje novog stadiona u Zaječaru, onda i meč poslednjeg kola kvalifikacija za EURO 2024. između Srbije i Bugarske, u goste Fudbalskom savezu Srbije stigao je Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA .

Prvi čovek Evropske fudbalske unije ukazao je veliku čast Fudbalskom savezu i državi Srbiji, biće prisutan na oba ova velika događaja za našu zemlju, zajedno sa Zoranom Lakovićem, direktorom Nacionalnih asocijacija UEFA i Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane.

 

Dragog gosta na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ sačakala je delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, odnosno potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

Podsetimo, Srbija će odigrati odlučujući meč za plasman na EURO 2024. od 15.00 na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. 

Kako je ranije najavljeno, predsednik Vučić će u obići novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ u Zaječaru, koji će i zvanično biti otvoren nakon dve i po godine izgradnje, a kompletna delegacija će nakon ovoga put Leskovca na meč "orlova".

Veliki dan za srpski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading