PANIKA U NORVEŠKOJ! Haland ne igra za reprezentaciju!

Autor:

Sport

19.11.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji golgeter današnjice "preskače" reprezentativne obaveze.

PANIKA U NORVEŠKOJ! Haland ne igra za reprezentaciju!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester sitija Erling Haland propustiće u nedelju poslednju utakmicu "vikinga" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Škotske, potvrdio je Fudbalski savez Norveške.

Najbolji igrač "građana" je zadobio povredu stopala u prijateljskoj utakmici protiv Farskih ostrva u četvrtak, ali je Fudbalski savez Norveške danas saopštio da povreda "nije ozbiljna, ali da ima bolove".

Haland je do sada odigrao 29 utakmica u dresu reprezentacije nacionalnog tima i postigao je 27 golova.

Foto: Tanjug/AP

 

Fudbalska reprezentacija Norveške je treća na tabeli Grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ima 10 bodova. Iz te grupe su svoje mesto na šampionatu Starog kontinenta naredne godine u Nemačkoj već obezbedile Španija i Škotska, samo je pitanje ko će biti prvi, a ko drugi.

Uoči poslednjeg kola "crvena furija" ima dva boda više od "suknjica", a u nedeljnim mečevima, Škotska će dočekati Norvešku, dok će Španija ugostiti Gruziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading