SELEKTOR BUGARA HVALI "ORLOVE"! Srbija ima igrače svetske KLASE, ali...

Autor:

Sport

18.11.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Ilijana Ilieva nema šta da izgubi na stadionu u Leskovcu (nedelja, 15.00).

SELEKTOR BUGARA HVALI "ORLOVE"! Srbija ima igrače svetske KLASE, ali...

Foto: Tanjug/AP

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastaju se protiv Bugarske sutra od 15 časova na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

- Srbija ima igrače svetske klase, ali daćemo sve od sebe da im pariramo i ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Ilijan Iliev, uoči utakmice protiv Srbiju u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2024.

Nadovezao se na loše rezultate selekcije u prethodnom periodu:

- Sve ono što se dešava kod nas u poslednje vreme nije dobro, ali verujem da igrači protiv Srbije mogu da pokažu karakter. Najvažnije je da budemo mirni i fokusiramo se na teren - istakao je Iliev na konferenciji za medije.

Foto: Republika.rs

fudbaleri Bugarske smešteni su u hotelu "Nais"

Bugarska je odavno bez šanse da izbori plasman na finalni turnir, međutim, motiva im ne nedostaje, jer ne žele da završi kvalifikacije bez pobede.

S druge strane, Srbiji je i bod dovoljan da bi teoretski obezbedila plasman na finalni turnir posle 24 godine i šampionata Evrope u Nemačkoj 2.000.

- Nemamo šta mnogo da dobijemo, ali svaka utakmica je nova priča. I kvalitet rivala je sam po sebi veliki motiv - rekao je Iliev.

Konferencija selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija očekuje se oko 17 časova.

Inače, pred dolazak u Leskovac, Bugari su remizirali kod kuće protiv Mađarske 2:2, pošto je gost izjednačio u poslednjim sekundama utakmice autogolom Petkova.

Posdetimo, Mađari su još pre poslednja dva meča obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo iz G grupe, samo je pitanje s koje pozicije - jedan ili dva.

Da bi Srbija kvalifikacije završila kao prva neophodno je da savlada Bugarsku, a naše severne komšije izgube od Crne Gore. U svakoj drugoj opciji, Mađarska će završiti kao prvoplasirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading