EKSPLOZIJA EMOCIJA I RADOSTI: Otac Luisa Dijaza, nedavno puštenog iz zatočeništva, uživo gledao SINA KAKO RUŠI BRAZIL!

Autor:

Sport

17.11.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbija slavila sa 2:1.

EKSPLOZIJA EMOCIJA I RADOSTI: Otac Luisa Dijaza, nedavno puštenog iz zatočeništva, uživo gledao SINA KAKO RUŠI BRAZIL!

Foto: prinskrin

Kakva radost i sreća zavladala je u srcu Luisa Dijaza, igrača Liverpula, kada je postigao dva gola na utakmici protiv Brazila i doneo pobedu reprezentaciji Kolumbije - 2:1 (0:1). Ali, ovaj trijumf nije bio samo sportski, već je imao i veoma emotivno značenje za Dijaza i njegovu porodicu.

Naime, pre samo 12 dana, Luisov otac je kidnapovan od strane gerilske organizacije i držan kao taoc u planinama. Nakon muke i neizvesnosti, otac je konačno pušten i imao je tu sreću da prisustvuje utakmici na kojoj je njegov sin bio glavni junak.

Fudbalerov otac, Luis Manuel Dijaz, emotivno je reagovao i zaplakao kada je njegov sin postigao gol, nakon svih muka kroz koje su prošli. Ova neobična i dirljiva priča dodatno je uveličala pobedu Kolumbije nad "selesaom" sa 2:1.

 

 


Brazil je poveo u četvrtom minutu golom Gabriela Martinelija, ali je Luis Dijaz svojim golovima u 75. i 79. minutu uspeo da preokrene rezultat i odvede svoju reprezentaciju do važne pobede. Kolumbija se, sada sa devet bodova, nalazi na trećem mestu u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026, iza Argentine i Urugvaja.

 

 


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading