POLICIJA I VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU UŠLI U PROSTORIJE POŠTE! Evo ko je na udaru i šta se PROVERAVA!

Autor:

Hronika

17.11.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo i policija istražuju poslovanje Javnog preduzeća Pošta Srbije.

POLICIJA I VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU UŠLI U PROSTORIJE POŠTE! Evo ko je na udaru i šta se PROVERAVA!

Foto: VJT

VJT

U večernjim satima, tokom jučerašnjeg dana, policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu zajednički su izveli akciju upada u prostorije Javnog preduzeća Pošta Srbije. Kako je saznaju beogradski mediji, ovaj potez istražitelja ima za cilj proveru poslovanja pomenutog preduzeća.

Prema dostupnim informacijama, ova akcija je izvedena kako bi se utvrdila eventualna nepravilnosti u poslovanju Pošte Srbije. Uprkos tome, detalji o razlozima ovog upada još uvek nisu poznati.

Javno preduzeće Pošta Srbije je jedna od najstarijih institucija u našoj zemlji, a njeno poslovanje je od vitalnog značaja za funkcionisanje društva. Upravo iz tog razloga, svaka sumnja u regularnost poslovanja mora biti temeljno istražena, kako bi se očuvala integritet ove institucije.

Iako još uvek nema zvaničnih informacija o konkretnim razlozima za ovu akciju, neke nezvanične informacije ukazuju na to da se radi o proveri finansijskog poslovanja Pošte Srbije. Ukoliko se to potvrdi, ova situacija bi mogla da izazove veliku pažnju javnosti, s obzirom na važnost ove institucije u životima građana Srbije.

Očekuje se da će istražitelji detaljno ispitati sve aspekte poslovanja Pošte Srbije, a završni rezultati ove akcije biće poznati u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
GdeJeZapelo

17.11.2023 20:25

Upali da izvrse proveru finansijakog poslovanja JP Posta? Pa jos policija i vise javno tuzilastvo? A ni jedni ni drugi mnogo nemaju znanja iz oblasti finansija. Pa onda da ce objaviti rezultate za par dana?! Za toliko veliku kompaniju da se proveri finansijsko poslovanje potrebno je najmanje tri do cetiri nedelje, ako ne i vise! Tako da je pitanje sta se ovde proverava I sta se uopste radi!