NOVI ŠOK U ITALIJI: Reprezentativcu i članu Milana preti TRI GODINE ROBIJE! Razlog? KLAĐENJE NA PIRATSKIM SAJTOVIMA!

Autor:

Sport

16.11.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Igrao sam samo rulet", kaže Florenci.

NOVI ŠOK U ITALIJI: Reprezentativcu i članu Milana preti TRI GODINE ROBIJE! Razlog? KLAĐENJE NA PIRATSKIM SAJTOVIMA!

Foto: Tanjug/AP

Ne stišava se bura u Italiji povodom nelegalnog klađenja fudbalera, a istraga je dosad obuhvatila Sandra Tonalija, Nikolu Zaniola i Nikolu Fađolija smirila, koji očigledno nisu jedini umešani u pomenuti skandal. Novo ime je povremeni reprezentativac i besni bek Milana Alesandro Florenci. 

Bivši igrač PSŽ je četvrti osumnjičeni za nelegano klađenje i nalazi se pod istragom, a kako prenose mediji na Apeninima, njegova pozicija je slična onoj u kojoj se nalaze Fađoli i Tonali. Dakle, smeši mu se višemesečna suspenzija. 

Nadležni organi su najavili da će Florenci uskoro biti saslušan od tužilaca iz Torina, koji vode istragu, a koji će potom preduzeti odgovarajuće korake pod uslovom da bude neophodno. Florenci se, navodno, kladio na piratskim portalima, zbog čega mu preti kazna zatvora do tri meseca, dok kruže informacije da se kladio na klubove u kojima je igrao.

Ipak, on je to demantovao.

- Nikada se nisam kladio na fudbalske mečeve. Ali, igrao sam neke druge igre, poput ruleta - rekao je Florenci.

Najbolja opcija za njega jeste da bude kažnjen finansijski, za razliku od Sandra Tonalija i Nikola Fađolija. Njih dvojica su suspendovani na deset meseci pošto su priznali da imaju problem s klađenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading