TADIĆ TRAŽIO POJAČANJE, BOSANAC GA PODRŽAO: Novi Srbin stiže u Fenerbahče

Autor:

Sport

15.11.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri uvereni da bi im on bio od velike pomoći da unaprede igru.

TADIĆ TRAŽIO POJAČANJE, BOSANAC GA PODRŽAO: Novi Srbin stiže u Fenerbahče

Foto: www.profimedia.rs

Džeko i Tadić

Fudbaleri Fenerbahčea igraju kao u transu ove sezone predvođeni kapitenom Srbije Dušanom Tadićem i bosanskim napadačem Edinom Džekom. Zato ne čudi da se mišljenje dvojice asova sluša u Istanbulu, pa i njihove želje po pitanju pojačanja. Tako su Zadić i Džeko predložili upravi da još jedan Sbin dođe u klub sa Bosfora, a po svenu sudeći zahtev će im biti uslišen.

U Pitanju je Zoran Bata Mirković, nekadašnji reprezentativac naše zemlje i fudbaler Fenerbahčea. Kako je preneo turski Fotosport, Džeko i Tadić su se sastali sa predsednikom istanbulskog kluba Alijem Kocom, a Edin mu je rekao "Moramo da pojačamo stučni štab". Oni su zadovoljni trenerom Fenerbahčea Ismailom Kartalom, ali su predložili da se stručni tim pojača osobom koja poznaje više stranih jezika.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Bata Mirković

Upravo bi to bio posao Mirkovića, da pomogne igračima sa prostora bivše Jugoslavije, a sim Tadića i Džeka tu su još hrvatski golman Dominik Livaković i Slovenac Mika Zajc. Mirković je igrao za Fenerbahče pre 23 godine, kada je došao iz Juventusa, a nosio je još dresove Rada, Atalante i Partizana. Što se trenerskog posla tiče, vodio je samostalno samo Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading