"ORLOVI" DOČEKALI NOVAJLIJU: ODLIČNA ATMOSFERA na treningu i "DOBRODOŠLICA" za Filipa Stankovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje sjajno druženje naših momaka.

"ORLOVI" DOČEKALI NOVAJLIJU: ODLIČNA ATMOSFERA na treningu i "DOBRODOŠLICA" za Filipa Stankovića! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/Dušan Vlahović

Fudbalska reprezentacija Srbije je u pripremama za dva novembarska meča, od kojih je jedan prijateljski protiv Belgije, dok će drugi biti ključan za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Na okupljanju reprezentacije, desila se zanimljiva scena - novi član tima postao je Filip Stanković, sin legendarnog fudbalera Dejana Stankovića.

Mladi čuvar mreže Sampdorije nije imao nikakvu protekciju, već je morao da prođe kroz uobičajeni ritual za debitante - da protrči kroz "toplog zeca" dok ga novi saigrači "pozdravljaju" blagim udarcima.

 

 


Srbija se bori za plasman na Evropsko prvenstvo, a jedini takmac koji može da ih spreči je Crna Gora.

 

 

Ukoliko naša reprezentacija pobedi Bugarsku u nedelju, a Crna Gora ne uspe da savlada Litvaniju, "orlovi" će se već tada plasirati na kontinentalno prvenstvo, na kome nisu bili još od 2000. godine.

Trenutno Srbija zauzima drugo mesto na tabeli Grupe G kvalifikacija za EURO 2024, sa samo jednim bodom manje od vodeće Mađarske.

Selektor Dragan Stojković Piksi je pozvao i nekoliko mladih igrača, poput Filipa Stankovića, koji će sigurno predstavljati budućnost na golu Srbije.

Uzbuđenje za predstojeće mečeve raste, a navijači se nadaju da će njihovi ljubimci uspeti da se plasiraju na Evropsko prvenstvo i tako naprave uspeh koji se dugo čekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading