NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA: Radnički Niš U POTRAZI za NOVIM šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

13.11.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćen ceh loših rezultata.

NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA: Radnički Niš U POTRAZI za NOVIM šefom stručnog štaba!

Foto: Starsport

Nikola Trajković

Upravni odbor FK Radnički Niš je na sednici usvojio ostavku trenera Nikole Trajkovića.

 On je podneo ostavku u subotu posle poraza od Novog Pazara u Superligi

- Dosadašnjem šefu stručnog štaba klub želi puno uspeha i sreće u daljem radu. Rukovodstvo kluba će u narednim danima izabrati novog šefa stručnog štaba i o tome obavestiti javnost - stoji u objavi Radničkog.

Trajković je sa Nišlijama ostvario tri pobede, uz četiri remija i sedam poraza.

Ekipu ostavlja na 14. mestu sa 13 bodova.

Kao naslednik Trajkovića pominje se Slavoljub Đorđević, a ostaje da se vidi šta će odlučiti uprava kluba iz Niša.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Trajković

 

Kao igrač Trajković je prošao mlađe kategorije Čukaričkog zatim je bio igrač Kolubare, a šansu u najvišem rangu je dobio u ekipi Vojvodine.

U sezoni 2004/05. je bio igrač Zete iz Golubovaca. Dobre partije u dresu Zete su mu donele nagradu za fudbalera sezone u Prvoj ligi Srbije i Crne Gore. Trajković je pomogao Zeti da sezonu završi na trećem mestu u prvenstvu, što je najveći uspeh u istoriji kluba, i tako se prvi put plasira u Kup UEFA.

U julu 2005. je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

 U crveno-belom dresu je osvojio dve duple krune (u sezonama 2005/06. i 2006/07). Nakon što nije odigrao ni jedan meč tokom prvog dela sezone 2008/09, Trajković je krajem 2008. godine pozajmljen tadašnjem grčkom prvoligašu Trasivulosu.

 Nakon polusezone u Grčkoj, neko vreme je bio bez kluba da bi se za drugi deo sezone 2009/10. vratio u Čukarički kojem je dobrim partijama pomogao da izbegne ispadanje iz Superlige Srbije. U leto 2010. se priključio mađarskom Đeru gde je proveo poslednjih pet godina igračke karijere. Sa ovim klubom je osvojio titulu prvaka Mađarske u sezoni 2012/13.

Tokom 2005. godine je odigrao dve prijateljske utakmice za reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Prvi meč je odigrao 2. februara 2005. na gostovanju Bugarskoj (0:0), a drugi nastup je imao 8. juna 2005. u Torontu protiv Italije (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading