ŠOKANTNO! Dušica Jakovljević priznala da li je DOBILA OTKAZ na Pinku, pa otkrila da je sutra za nju VELIKI DAN!

Autor:

Zabava

13.11.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević uhvaćena u prestonici, tom prilikom otkrila je kako se oseća nakon što je zvanično otišla sa Ružičaste televizije.

Voditeljka Dušica Jakovljević pojavila se večeras na reviji Bate Spasojevića u Beogradu, u društvu zgodnog frajera. Dušica je otkrila da je u pitanju njen dugogodišnji prijatelj Nikola, a potom istakla da ona svoj privatni život drži strogo daleko od očiju javnosti, budući da se nekoliko puta već opekla zbog iskrenosti. 

 

Dušica je tom prilikom pričala o otkazu na "Pinku", a o privatnom životu kao i do sada nije želela previše da govori.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

 

- Malo mi je sada već čudno, nisam ja bila svesna toliko toga, dobila sam veliku podršku, sve se brzo desilo, možda najbolje govori to kako ja sve to doživljavam, sutra mi je rođendan, ja sam nesvesna toga. Uvek sam imala medijsku pažnju, nisam gladna te pažnje, snalazim se. S jedne strane mi se dešava nešto lepo, s druge strane je došlo do razilaženja. Sve je to život. Nema kajanja, mi smo spremni za nove poduhvate. Mi smo živeli svi zajedno, nema nijedne loše reči, nisam ja od tih koji će pljuvati po nečemu. Najmanje je bitno da li sam ja dala otkaz ili da li sam dobila otkaz. Sporazumno ćemo se razići - rekla je Dušica Jakovljević za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading