NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI: Napredak IMENOVAO NOVOG šefa stručnog štaba!

Autor:

Sport

01.11.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kruševačkog superligaša, FK Napredak, imenovala je Vladimira Gaćinovića za novog šefa stručnog štaba.

NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA U SUPERLIGI: Napredak IMENOVAO NOVOG šefa stručnog štaba!

Foto: Starsport

Vladimir Gaćinović

Ova odluka je usledila nakon što je klub sporazumno raskinuo ugovor sa prethodnim trenerom, Draganom Perišićem, zbog niza loših rezultata tokom jeseni.

Zvanično će preuzeti svoju novu funkciju u ponedeljak, kada će Napredak igrati protiv IMT-a iz Novog Beograda na stadionu Bagdala.

Republika

Foto: FK Napredak

Bivši trener Dragan Perišić

 

Danas je Gaćinović prisustvovao utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije u kojoj su Kruševljani igrali protiv ekipe Slobode. Uz Gaćinovića, u stručni štab Napretka dolaze i njegovi pomoćnici: bivši desni bek Partizana, Branko Savić, i kondicioni trener Filip Jović.

Vladimir Gaćinović je svoju fudbalsku karijeru započeo u klubu Leotar, u svom rodnom Trebinju. Nakon toga je igrao za GOŠK iz Dubrovnika i Bečej. Međutim, njegov trenerski put je bio podjednako impresivan kao i igračka karijera.

Počevši kao pomoćnik trenera u sezoni 2002-2003 u Leotaru, kasnije je preuzeo poziciju glavnog trenera i ostao u trebinjskom klubu duže vreme. Zatim je prešao u Vojvodinu, gde je radio sa kadetima. Njegov trenerski put ga je vodio kroz različite klubove i zemlje, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Litvaniju i Srbiju. Radio je kao šef struke u klubovima poput Novog Pazara, Radničkog iz Niša, Spartaka, Novog Pazar, Dečića i Železničara iz Pančeva.

Gaćinović je naročito zapamćen po svojim izvanrednim rezultatima sa ekipom Novog Pazara, uključujući čak i prvo mesto na tabeli u nekoliko kola na početku sezone. Njegov stil igre je poznat po napadačkoj filozofiji, što ga čini zanimljivim izborom za novog šefa stručnog štaba Napretka.

Nakon imenovanja Vladimira Gaćinovića, navijači Napretka će sa nestrpljenjem iščekivati kako će se klub razvijati pod njegovim vođstvom. Ovo imenovanje donosi nadu i očekivanja za bolje rezultate u budućnosti, te će ga kruševačka publika srdačno dočekati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading