ŠPANSKI MEDIJI BRUJE: De Hea se posle 12 godina vraća u otadžbinu!

Autor:

Sport

10.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni čuvar mreže traži novi klub.

ŠPANSKI MEDIJI BRUJE: De Hea se posle 12 godina vraća u otadžbinu!

Foto: Tanjug/AP

Bivši golman Mančester junajteda i Atletiko Madrida, David De Hea (33), razmatra povratak u Španiju nakon 12 godina provedenih u Engleskoj. Španski čuvar mreže je slobodan igrač od letos, kada mu je istekao ugovor sa "crvenim đavolima". De Hea nije uspeo da postigne dogovor o produžetku saradnje sa engleskim velikanom, te je odlučio da potraži novi klub.

Prema pisanju medija sa Pirinejskog poluostrva, De Hea je u pregovorima sa čelnicima Betisa oko mogućeg povratka u Primeru. Klub iz Sevilje navodno želi da angažuje Španca u januarskom prelaznom roku, nakon što je golman Rui Silva izgubio mesto u startnoj postavi, koje je sada preuzeo bivši čuvar Mančester sitija Klaudio Bravo.

Međutim, problem za Betis mogu da predstavljaju finansije, s obzirom da je klub u ligi ograničen sa platama. De Hei bi mogli da ponude znatno manju platu nego što je zarađivao na "Old Trafordu". Ipak, ukoliko postigne dogovor sa Betisom, iskusni čuvar mreže bi se vratio u španski fudbal posle 12 godina, kada je branio boje Atletika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading