SRBO-ŠPANAC BAJČETIĆ OPET TEMA U LIVERPULU! Klop: "Stefan ima neverovatan kvalitet, ali..."

Autor:

Sport

03.11.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener "crvenih" oprezan.

SRBO-ŠPANAC BAJČETIĆ OPET TEMA U LIVERPULU! Klop: "Stefan ima neverovatan kvalitet, ali..."

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

Slavni Liverpul muku muči sa kadrovskim problemima, a jedan od povređenih fudbalera jeste i mladi Španc srpskog porekla - Stefan Bajčetić.

Ovaj devetnaestogodišnji talenat već neko vreme je van terena zbog povrede butnog mišića, a mediji na Ostrvu zatražili su od trenera Jirgena Klopa objašnjenje.

Sa Stefanom imamo jednu od onih situacija... Ajde da kažem to ovako - njegov kvalitet, potencijal i talenat su neverovatni, to su svi videli. Sjajan igrač! Ali, nije još bio spreman. On je još u godinama kada raste, imamo neke igrače jače konstitucije i druge kojima je potrebno dodatno vreme. I to je u redu. Sa ovim drugima ćemo morati da usporimo i sačekamo da sve bude na svom mestu. Kada se to dogodi, kada Stefan ponovo bude mogao da igra, Liverpul će imati odličnog igrača na raspolaganju - rekao je Klop.

Stefan je odigrao samo dve utakmice za "crvene" od početka sezone

- Moraćemo da sačekamo. Tu je, trenira po svom programu, a kada će se vratiti, to još ne mogu da vam kažem. Znamo koliko je dobar i moramo da mu pomognemo da osposobi telo da to i pokaže. Ne jednom, nego tri puta nedeljno. Zato polako, stići ćemo dotle. Trenutno ne mogu da računam na njega i to je tako - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading