NIJE SE SREO SA MESIJEM, ALI IDE KOD NJEGA: Levandovski beži iz Barselone

Autor:

Sport

07.11.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljak se uveliko raspituje kakav je život u Americi.

NIJE SE SREO SA MESIJEM, ALI IDE KOD NJEGA: Levandovski beži iz Barselone

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski, Đordi Alba i Gavi

Robert Levandovski mogao bi da napusti Barselonu i da sledeće sezone igra u MLS ligi, preneli su američki mediji. Kako pišu tamošnji portali, Poljak se već neko vreme raspituje kakav je žvot u SAD, a sve sa ciljem da ode u Ameriku i tamo završi karijeru. Njegov sunarodnik, Karol Šviderski, koji trenutno igra za ekipu Šarlota, potvrdio je pisanja tamošnjih medija.

- Da, pitao me je nekoliko puta. Čekam taj momenat, nadam se da će doći ovde jer je on legenda, ne samo u Poljskoj, već celoj Evropi. Postigao je mnogo golova, bilo bi lepo da ga vidimo u MLS - rekao je Šviderski.

 

 

Iako klub koji je zainteresovan za Levandovskog nije imenovan, jasno je da najveće šanse ima Inter Majami kako bi ga upario sa nekadašnjim asovima Barselone Lionelom Mesijem, Žordijem Albom i Serhiom Busketsom Inače, Poljak je za giganta sa Nou kampa odigrao 58 mečeva i postigao 39 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading