RONALDO RAZBESNEO HRVATE: Slavni as ismejao Modrića a da toga nije bio ni svesan

Autor:

Sport

07.11.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac pobrkao lončiće sastavljajući tim idealnih 11 svih vremena.

RONALDO RAZBESNEO HRVATE: Slavni as ismejao Modrića a da toga nije bio ni svesan

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo Nazario

Kojih 11 fudbalera čini najbolji tim svih vremena. Ta tema je neiscrpan izbor prepucavanja i spekulacija već decenijama u celom setu, a sada je fudbalsku javnost zapalio Ronaldo Nazario da Lima, odnosno kako neki kažu Pravi Ronaldo. Naime, slavni Brazilac je trebalo da napravi svoj idealan tima li u dirigovanom žrebu u kojem su mu predlagane zastave zemalja iz kojih fudbaleri dolaze a on da izabre jednog.

I ništa tu ne bi bilo sportno da neko ko je napravio video koji je osvanuo na društvenoj mreži Tik Tok nije na silu pokušao da ugura jednog Hrvata. Pritom je Ronaldu ostavljen izbor da sam izabere kog Hrvata želi, a onda se odlučio za Luku Modrića. Međutim, u tom trenutku je Brazilac ispunio sve pozicije na sredini terena, pa je as Reala završio u odbrani. Zato su ga Hrvati napali na sva zvona.

 

@10starballer Ronaldo chooses his classic XI from the countries given , rate his team from 1-10? Who would u change? #messi #ronaldo #nizario #legend #football #fyp #footballtiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Karaaa.77

 

Inače, Ronaldov idealan tim čine Bufon, Lugano, Blan, Bekenbauer, Modrić, Bekam, Inijesta, De Brujne, Kristijano Ronaldo, Pele i Mesi. Takav izbor razbesneo je mnoge smatrajući da ihe iz određenih zemalja napravio pogrešne izbore. Najveća Zamerka mu je što u timu nema Zinedina Zidana jer je od Francuza izabrao Lorana Blana, a polemiku je izazvao i izbor Španca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading