LUDILO ŠOLAKOVIH MEDIJA JER GRAĐANI BEŽE OD SBB-a! Hoće da zabrane kablovsku!

Autor:

Vesti

07.11.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junajted Grupa u rasulu jer sve veći broj građana sela i gradova Srbije uzima usluge Telekoma zbog povoljnih akcija.

LUDILO ŠOLAKOVIH MEDIJA JER GRAĐANI BEŽE OD SBB-a! Hoće da zabrane kablovsku!

Foto: Profimedia, Tanjug-AP

Mediji u vlasništvu Junajted Grupe su izgubili svaki kompas! U potpunom beznađu zbog ubedljivih pobeda Telekoma Srbija u tržišnoj utakmici, kako u zemlji tako u regionu, sada napadaju društveno odgovornu akciju ove kompanije namenjenu domaćinstvima u seoskim sredinama, ali takodje i u velikim gradovima.

- Meštani se bune jer im Telekom nudi besplatan internet i kablovsku TV na dve godine”, poruka je skandaloznog priloga sa naslovne strane portala Nova S. U prilogu medija, kojim upravlja milijarder Dragan Šolak, proziva se Telekom jer, kako kažu, akcijom pomoći penzionerima u ruralnim sredinama - a oni su jedna od socijalno najugroženijih kategorija u našoj zemlji - zapravo pomaže izbornu kampanju SNS?! “Namera im je da zatrpaju penzionere TV kanalima koji promovišu Aleksandra Vučića, i to rade našim parama” - kažu sa Nove S, kao da su staračka domaćinstva u srpskim selima dosad bili korisnici Šolakovog propalog SBB-a i fanovi njegovih medija, a ne verni gledaoci nacionalnih TV kanala preko kućne antene.

A o kojim “našim parama” na portalu Nova S govore, tek je to misterija: em se Telekom Srbija kao akcionarsko društvo finansira i investira isključivo iz sopstvenih prihoda, ne uzimajući ni dinar iz narodne kase, u koju samo daje, em su upravo mediji Junajted Grupe fiktivno registrovani u Luksemburgu, zarad izbegavanja poreza i ostalih dažbina, tako da su jedine “njihove pare” zapravo one koje su oteli od građana Srbije i prebacili ih na ofšor račune Šolaka i ekipe po Sejšelima i Britanskim Devičanskim Ostrvima.

Posebno je urnebesno kako se Nova S poziva na “meštane sela u okolini Čačka”, a imaju ukupno dva sagovornika, od kojih je samo jedan sa imenom i prezimenom, a jedan potpuno anoniman - tako da je žestoke političke izjave protiv Telekoma anonimnog sagovornika “iz okoline Čačka” možda napisao i lično gazda Šolak, udobno zavaljen u kožnu fotelju u svojoj velelepnoj vili na Ženevskom jezeru.

Ludilo i bezobrazluk Junajted Grupe, Dragana Šolaka i njihovih medija nemaju granica!

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
marko

07.11.2023 15:52

solak i opozicija su presterali sa lazima.

Predrag

07.11.2023 16:28

Hoće narod da pomogne državi i Telekomu, a ne tajkunu, pa zato beže.

Milenko

07.11.2023 17:16

Šolak želi monopol nad medijskim nebom. Ali neće moći. Narod neće dozvoliti.

Vlada

07.11.2023 17:35

Neće narod da daje više pare tajkunu Šolaku.