ŠAMARČINA ZVEZDINOM BRATSKOM KLUBU! Živković i PAOK deklasirali Olimpijakos usred Atine!

Autor:

Sport

05.11.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo je da bude još gore!

ŠAMARČINA ZVEZDINOM BRATSKOM KLUBU! Živković i PAOK deklasirali Olimpijakos usred Atine!

Foto: Tanjug/AP

Poniženje! Baš tako, u jednoj reči, može se opisati ishod jednog od najvećih derbija grčkog fudbala, u kojem je PAOK u gostima savladao ljutog rivala Olimpijakos rezultatom 4:2 (1:0)!

Zvezdin bratski klub doživeo je istinski debakl u svojoj kući, usred Pireja, a moglo je da bude još gore pošto je solunski klub pet minuta pre kraja na stadionu "Karaiskakis" vodio sa 4:0! A, načeo ih je srpski reprezentativac Andrija Živković golom u 38. minutu prvog poluvremena. Na sledeći se čekalo do 56. kada je Tomas pogodio s penala, da bi isti igrač u 65. povisio na 3:0. Ozdoev je poker pogodaka postigao u 78. minutu.

Obraz Olimpijakosu su sačuvali Fortunis u 86. i Masuras u 90+8 minutu sudijske nadoknade.

Ova pobeda značajna je i zbog činjenice da je PAOK prvi put posle 21. godine uspeo da slavi na gostovanju crveno-belima.

Novim trijumfom, prijateljski klub beogradskog Partizana popeo se lestvici grčkog šampionata do četvrtog mesta i 20 bodova posle deset odigranih kola, dok je Olimpijakos drugi sa bodom više. Lider prvenstva je Panatinaikos sa 25.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading