KUP SRBIJE: Poznato kada će biti održan žreb za osminu finala

Autor:

Sport

03.11.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvlačenje parova biće održano u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

KUP SRBIJE: Poznato kada će biti održan žreb za osminu finala

Foto: Starsport

Pehar Kupa Srbije

Izvlačenje parova osmine finala Kupa Srbije biće održano u utorak, 7.novembra u 12. časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijima 3 u Beogradu.

Svi zainteresovani će imati priliku da prate uživo izvlačenje parova preko jutjub kanala FSS, i bez prisustva predstavnika klubova.

Osam klubova koji su pobedili na utakmicama šesnaestine finala koje su igrali klubovi koji su se u takmičarskoj 2022/2023. godini najbolje plasirali na tabeli Superlige, odnosno Prve lige, s tim što se prilikom utvrđivanja poretka na tabelama počinje od klubova Super lige.

Klubovi će biti podeljeni u dve grupe, po osam nosilaca i nenosilaca, a podela je napravljena na osnovu plasmana na tabeli Superlige i Prve lige Srbije iz prošle sezone.

Grupa povlašćenih: Crvena zvezda, Čukarički, Partizan, Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac, Radnički Kragujevac i Napredak.

Grupa nepovlašćenih: Javor, Radnički Niš, Mladost GAT, Grafičar, Inđija, Radnički Sremska Mitrovica, OFK Vršac i Smederevo.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije igraće se 6. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading