HRVAT VASKRSAO U BEOGRADU: Komšije ne veruju šta vide svojim očima posle derbija

Autor:

Sport

01.11.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Perišić bio na utakmici Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, pa sve šokirao na Instagramu.

HRVAT VASKRSAO U BEOGRADU: Komšije ne veruju šta vide svojim očima posle derbija

Foto: Tanjug/AP

Marcelo Brozović i Ivan Perišić

Reprezentativac Hrvatske je vaskrsao u Beogradu. Ivan Perišić prisustvovao je u Beogradu košarkaškom meču između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet u petom kolu Admiral Bet ABA lige u društvu našeg kondicionog trenera Andreje Milutinovića i nemačke legende Bastijana Švajnštajgera.

Foto: Starsport

 

Fudbaler Totenhema je u Arenu došao na štakama jer je pre mesec i po dana pokidao prednje ukrštene ligamente, ali je sve šokirao snimkom koji je objavio dva dana kasnije.

Perišić je objavio kako samo 40 dana nakon teške povrede i mesec dana posle komplikovane operacije hda bez štaka i trenira u teretani. O kakvom se napretku radi svedoči to što potpuni oporavak od operacije kolena traje oko devet meseci. Imajući u vidu kako radi i trenira, Perišić izgledno neće pauzirati toliko dugo, mada se neće ni uskoro vratiti na teren.

Foto: instagram.com/ivanperisic444

Ivan Perišić hoda bez pomagala

Podsetimo, Perišić je povredio nogu 20 septembra na treningu Totenhema, a operisao se devet dana kasnije u Insbruku. Usledio je oporavak u Hrvatskoj, ali je očigledno napredak usledio tek kada je došao u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading