REMI FUDBALERKI SRBIJE: Poljska TVRD ORAH!

Autor:

Sport

31.10.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi po meri.

REMI FUDBALERKI SRBIJE: Poljska TVRD ORAH!

Foto: FSS

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Poljskom 1:1 (0:1) u meču četvrtog kola Grupe 3 Divizije B Lige nacija. Gol za Srbiju postigla je Dina Blagojević u 52. minutu, dok je za gostujući tim precizna bila Natalija Padilja u 43. minutu.

Poljakinje su agresivnije ušle u utakmicu i već u četvrtom minutu su pogodile stativu. Srbija nije uspevala da ozbiljnije ugrozi golmana gostujuće ekipe. U 42. minutu Pajor je pronašla Padilju koja šalje loptu u mrežu i donosi prednost svojoj ekipi.

Republika

Foto: FSS

 

 

Već na početku drugog poluvremena Dina Blagojević je centaršut Jelene Čankovič iskoristila da postigne gol u 52. minutu. Milica Kostić je upisala više odbrana do kraja utakmice i tako sačuvala bod svojoj ekipi.

Posle četiri odigrana kola, Poljska je prva u grupi sa deset bodova, Srbija na drugom mestu ima sedam, a Ukrajina i Grčka imaju po tri. U decembru će Srbija gostovati Grčkoj, a u poslednjem kolu će dočekati Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jasta

01.11.2023 11:43

Polovina sastava NEMA TALENTA za fudbalsku igru i jos fizicki nisu na NAJ nivou da bi bar u tome mogle da pariraju.