RONALDO PODIVLJAO! Portugalcu PAO MRAK! Tražio da ON napusti teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.10.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Al Nasera izgubila živce zbog sudijskih odluka.

RONALDO PODIVLJAO! Portugalcu PAO MRAK! Tražio da ON napusti teren! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Skandalozne scene su viđene na utakmici osmine finala Kupa Kralja između Al Nasra i Al Etifaka, koji je završen pobedom domaćina posle dva produžetka 1:0 (0:0, 0:0).

Isključen je Anderson Taliska u 11. minutu nadoknade prvog dela i to jer je udario protivničkog igrača rukom u lice, a nekoliko minuta prethodno mu je poništen i pogodak.

Ubacio je Aleks Teljes s leve strane, a Taliska je postigao pogodak za vođstvo domaćih, ali je njegova majstorija poništena posle konsultacije sa VAR tehnologijom.

To je naljutilo portugalskog superstara Kristijana Ronalda koji je tražio zamenu glavnog sudije meča, što nije promaklo TV kamerama.

Gosti su, takođe meč završili brojčano slabiji, jer je Ali Abdulah Halizi dobio crveni karton kod Etifaka.

Inače, golova nije bilo u regularnom toku utakmice, kao ni posle prvog produžetka. Na početku drugog, vođstvo Al Nasru, doneo je Sadio Mane koji se našao na nekih sedam metara od golmana Viktora i ubačenu loptu od strane Jahje, smestio rutinski u mrežu.

Ispostavilo se da je pogodak bivšeg igrača Bajerna i senegalskog reprezentativca obezbedio Al Nasru plasman u četvrtinale, gde će se sastati protiv Al Kaleja, koji je bio bolji od Damaka rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading