RAZGOROPAĐENI BAVARCI: Bajern brojao do osam - Hari Kejn zatresao mrežu sa polovine terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je u Minhenu ostvario više nego ubedljiv trijumf.

RAZGOROPAĐENI BAVARCI: Bajern brojao do osam - Hari Kejn zatresao mrežu sa polovine terena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U okviru 9. kola nemačke Bundeslige, fudbaleri minhenskog Bajerna dočekali su Darmštat i prema očekivanjima ostvarili siguran i ubedljiv trijumf.

Međutim, nije sve izgledalo sjajno po Bavarce nakon prvih 45 minuta igre. Gost je uspeo da odoli napadima minhenskog kluba i da na odmor ode sa rezultatskim egalom, ali treba napomenuti da je Bajern već od četvrtog minuta susreta igrao sa igračem manje s obzirom da je Džošua Kimih zaradio direktan crveni karton nakon starta kao poslednji igrač odbrane.

Pored navedenog, tokom prveog perioda igre viđena su još dva isključujuća kartona, a "pocrveneli" su fudbaleri Darmštata Klaus Gjasula u 21. i Matej Maglica u 41. minutu. 

U nastavku meča viđena je prava kanonada domaćina. Postigli su Bavarci osam pogodaka, a najlepši trenutak susreta dogodio se u 69. minutu kada je Hari Kejn postigao pogodak sa polovine terena.

 

 

Bio je to peti pogodak Bajerna, a svakako navedeno ostvarenje može lako da bude izabrano i za gol sezone u celokupnoj Evropi.

Ovim trijumfom Bajern je barem za kratko preuzeo lidersku poziciju, s obzirom da u ovom momentu ima bod više, ali i meč više odigran u odnosu na Bajer iz Leverkuzena.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading