DAVID DRAGOJEVIĆ SAV U KRVAVIM OŽILJCIMA: Zastrašujuće izdanje, na leđima ima OTVORENE RANE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku!

DAVID DRAGOJEVIĆ SAV U KRVAVIM OŽILJCIMA: Zastrašujuće izdanje, na leđima ima OTVORENE RANE! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

David Dragojević

David Dragojević, bivši rijaliti učesnik i fitnes instruktor, šokirao je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je javno pokazao posledice nakon određene terapije koju je nedavno prošao.

Naime, na fotografiji koju je objavio, Dragojević je pozirao pored svog brata, pobednika pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejana Dragojevića, sa rupičastim ožiljcima na leđima koji su izgledali zastrašujuće.

Terapija koju je David izabrao je procedura vakuumom, inače poznata i kao hidžama, koja se smatra jednom od najstarijih metoda u lečenju. Ova metoda koristi male staklene čaše, poznate kao ventuze, koje se stavljaju na određene delove tela kako bi se poboljšala cirkulacija i smanjio celulit. Međutim, izgled ožiljaka na leđima Dragojevića je izazvao zabrinutost među njegovim pratiocima.

Iako su mnogi bili šokirani izgledom ožiljaka, Dragojević nije pokazao nikakvu brigu u vezi sa tim. On je poznat po svojoj posvećenosti održavanju svog izgleda i trudi se da na svaki način bude u formi. Ova terapija je samo jedan od koraka koje je preduzeo kako bi postigao željene rezultate.

Pored toga, David je nedavno započeo vezu sa novom devojkom, Tamarom, koju uporno pokušava da drži daleko od očiju javnosti i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading