BALOTELI, SRBINE: Nestašni dečko svetskog fudbala ZALJUBLJEN U SRBIJU I SRPSKU KOŠARKU!

Autor:

Sport

27.10.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Super Marija o kojoj se priča...

BALOTELI, SRBINE: Nestašni dečko svetskog fudbala ZALJUBLJEN U SRBIJU I SRPSKU KOŠARKU!

Foto: Tanjug/AP

Objava Marija Balotelija, kontroverznog italijanskog fudbalera, iznenadila je brojne ljubitelje sporta u Srbiji. Očigledno, popularni Super Mario veliki je poklonik najboljeg košarkaša današnjice Nikole Jokića, pošto se jedna od njegovih objava na Instagramu odnosila na Somborca.

Naime, Baloteli je podelio popularan video u kojem novinar iz SAD pita Nikolu Jokića da li su mu smetali zvižduci navijača. Jokić, koji je rođen na severu naše zemlje, odgovorio je na svoj karakterističan način:

"Brate, igrao sam u Srbiji", rekao je Jokić, verovatno aludirajući na mečeve protiv Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, naših najpopularnijih klubova koje prate armije navijača.

Foto: printskrin

Objava Balotelija

Uz video, Baloteli je dodao srpsku zastavu, "zaljubljeni" emodži i košarkašku loptu, što je dodatno pojačalo oduševljenje među srpskim fanovima. Ovaj post je brzo postao viralan, a mnogi su komentarisali da ovaj gest pokazuje da Baloteli ima veliko poštovanje prema srpskoj košarci i sportu uopšte.

Mario Baloteli je igrao za mnoge poznate klubove, kao što su Inter, Milan, Liverpul i Mančester siti, a trenutno brani boje turske Adane. Njegov talenat i kontroverzni način života često su bili predmet medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading