"REPUBLIKA" SAZNAJE! Ovo je Zvezdin TIM za Lajpcig! Bahar spremio IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

24.10.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u sredu od 21 čas na Red bul areni.

"REPUBLIKA" SAZNAJE! Ovo je Zvezdin TIM za Lajpcig! Bahar spremio IZNENAĐENJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv viceprvaka Nemačke, ekipe Lajpciga.

Izabranici Baraka Bahara su u prethodne dve runde upisali bod, remiziravši na krcatoj Marakani protiv Jang Bojsa (2:2), dok su pre toga na premijeri izgubili od branioca titule Mančester sitija na Etihadu s 1:3, iako su poveli golom Osmana Bukarija.

Sutrašnji duel biće od velikog značaja za klub iz Ljutice Bogdana, jer bi se u slučaju pozitivnog rezultata približili cilju zvanom ostanak na evropskoj sceni, a eventualnom pobedom na stadionu "Rajko Mitić" u revanšu koji ide posle ovog kola, ušli u konkurenciju i da prezime u najelitnijem evropskom takmičenju.

Foto: Starsport

 

Rešio je trener Zvezde da kao i u potonja dva meča izađe na teren sa Dragovićem, Đigom i Rodićem u startnoj postavi, koje je rezervisano i za Srđana Mijailovića, njegova pozicija biće uz desnu aut liniju.

Na pozicijama defanzivnih vezista biće standardni Stamenić i Hvang, dok će po krilima dejstvovati Bukari i Olajinka, uz nešto ofanzivnijeg Mirka Ivanića, dok će najistureniji biti Šerif Endiaje.

Ukoliko ne bude iznenađenja, kako "Republika" saznaje, klub s Marakane će protiv Lajpciga zaigrati u sledećem sastavu: Glazer – Mijailović, Điga, Dragović, Rodić – Stamenić, Hvang – Bukari, Ivanić, Olajinka – Endiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading