ZVEZDA ODRADILA POSLEDNJI TRENING! Crveno-beli SPREMNI za meč sezone! Pogledajte kako je to IZGLEDALO na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimci srpskog prvaka u sredu od 21 čas igraju meč trećeg kola Lige šampiona protiv Lajpciga.

ZVEZDA ODRADILA POSLEDNJI TRENING! Crveno-beli SPREMNI za meč sezone! Pogledajte kako je to IZGLEDALO na terenu! (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening, uoči utakmice treće runde protiv Lapciga u trećem kolu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Prvak Srbije je imao priliku da na ovaj način oseti teren na Red Bul areni, dok se stekao utisak da izabranici Baraka Bahara izgledaju totalno rasterećno i opušteni, u dobroj atmosferi, dočekuju meč protiv nemačkog predstavnika.

S druge strane, ovo je više bio trening opuštanja, kako bi se osetila podloga na kojoj će u sredu pokušati da stignu do prvog trijumfa u grupnoj fazi Lige šampiona, čime bi ostali u trci za plasman u narednu rundu takmičenja.

Podsetimo, u prethodna dva susreta, Zvezda je poražena na Etihadu od Mančester sitija, prvak Evrope je slavio 3:1, dok je u drugoj rundi na stadionu "Rajko Mitić" remizirala protiv Jang Bojsa (2:2).

Nasuprot njima, Lajpcig ima tri boda iz duela s Švajcarcima (3:1) u Bernu, dok je kod kuće izgubio istim rezultatom od "građana" koji brane titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading