MARIN O AMBICIJAMA ZVEZDE! Želimo drugu fazu Lige šampiona, ali je OVO realnost!

Autor:

Sport

24.10.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Lajpcigu (sreda, 21.00) u trećem kolu Lige šampiona.

MARIN O AMBICIJAMA ZVEZDE! Želimo drugu fazu Lige šampiona, ali je OVO realnost!

Foto: Starsport

Ako neko zna kako je igrati i pobeđivati nemačke klubove, onda je to Marko Marin! Bivši reprezentativac "pancera", a danas tehnički direktor Zvezde, u intervju tamošnjim medijima govorio je o predstojećem duelu "bikova" i crveno-belih.

Prema njegovim rečima, Lajpcig je favorit u sutrašnjem okršaju:

- Investicije Lajpciga se odvijaju u različitim sferama od naših i zato su sa razlogom favoriti u sredu. Znam da se klub razvio u veliki, takmiči se na međunarodnoj sceni svake godine i igrao je polufinale Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom u Lisabonu 2020. godine. Ali, mi takođe možemo da igramo fudbal i želimo da pokažemo šta možemo na velikoj sceni - rekao je Marko Marin za Leipziger Volkszeitung.

Republika

Foto: Starsport

 

Jasno je bivšem ofanzivcu Zvezde da je velika razlika u Superligi Srbije i Ligi šampiona, gde je konkurencija znatno jača.

- Naravno, potpuno je drugačije u Ligi šampiona protiv Mančester sitija ili u Lajpcigu. Znamo šta da očekujemo i moramo da se nosimo sa razlikom između domaćih i međunarodnih utakmica u svakoj situaciji.

I pored toga, Marin naglašava visoke ambicije Baharovog tima, kao i da se nadaju da bi mogli čak i da izbore nokaut fazu Lige šampiona, ali da je treće mesto i nastavak takmičenja u Ligi Evrope trenutna realnost.

Foto: Starsport

 

- Svi želimo da izvučimo najviše iz ovoga, svi želimo da se kvalfikujemo u nokaut fazu Lige šampiona. Ipak, realno gledano, treće mesto i ostanak u Ligi Evrope preko zime bio bi veliki uspeh za nas. Nismo igrali u elitnom takmičenju tri godine, ceo grad i klub su presrećni što smo se vratili. Svaka utakmica je veliki izazov za sve nas. Nadam se da ćete to osetiti u Lajpcigu.

Posebno zadovoljstvo tehnički direktor Zvezde napominje zbog činjenice da će srpski prvak imati podršku delija na Red bul areni.

- Gostujući sektor je rasprodat za nekoliko sati. I pretpostavljam da su karte kupili neki naši navijači koji žive u Nemačkoj. U svakom slučaju, podrška nam neće nedostajati u Lajpcigu - istakao je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading