PREOKRET U PANČEVU! Bivši igrač Zvezde doneo bodove Železničaru!

Autor:

Sport

23.10.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Železničara pobedili su večeras posle preokreta ekipu IMT-a rezultatom 3:1 u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

PREOKRET U PANČEVU! Bivši igrač Zvezde doneo bodove Železničaru!

Foto: Starsport

Golove za domaći tim postigli su bivši igrač Zvezde Stefan Hajdin u 28. minutu, Evgen Pavlov sa "bele tačke" u 73. minutu, kao i Dario Grgić takođe pošto je sigurno realizovao najstrožu kaznu u 85. minutu. Nikola Vukić je postigao jedini pogodak za goste u osmom minutu.

Iz prvog napada gosti su uspeli da povedu. Cenaršut Uroša Stamenić u gol Železničara glavom je skrenuo Vukić, stivagvši do drugog pogotka u sezoni. 

Domaćin je došao do zasluženog izjednačenja posle udarca Đorđevića i ne baš dobre reakcije golmana Traktorista Gordića. Nije uspeo Zvezdin đak da uhvati loptu, sve je to dobro pratio Hajdin i smestio je u mrežu.

Foto: FK Železničar Pančevo

 

Ulazak Darija Grigića ispostavio se trenutkom odluke, pošto je nad njim najpre napravljen penal, koji je Pavlov u 73. minutu pretvorio u gol, da bi u 83. minutu rezervista "Želje" stavio tačku na trijumf od 3:1.

U narednom kolu Železničar gosuje ekipi Radnika u Surdulici, dok fudbaleri IMT-a kao domaćini igraju protiv Crvene zvezde.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading