IZNENADNI RASTANAK! Adžić TRAŽI novi klub!

Autor:

Sport

12.10.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde napustio je superligaša iz Pančeva.

IZNENADNI RASTANAK! Adžić TRAŽI novi klub!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler i nekadašnji funkcioner Crvene zvezde Ivan Adžić podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Železničara, posle očajnih rezultata debitanta iz Pančeva na superligaškoj sceni.

Klub iz Banata nanizao je četiri poraza u elitnom takmičanju i trenutno je poslednjeplasirani tim na tabeli najelitnijeg srpskog takmičenja. U međuvremenu, "dizelka" je promenila trojicu trenera, pa je odgovornost preuzeo nekadašnji kapiten i direktor kluba sa Marakane.

Zbog toga je Ivan Adžić izdao saopštenje, koje prenosimo u celosti:

Foto: Starsport

Ivan Adžić

- Da istina je, odlazim. Pre tačno godinu ipo dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora FK Železničar Pančevo. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je uvesti Želju u superligaše prvi put u istoriji Pančeva! Zajedničkim snagama uspeli smo u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: “lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstatiti”. Ulaskom u Mozzart Bet Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo. Kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju odlazim iz kluba ! Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu - rekao je Ivan Adžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading