"REPUBLIKA" SAZNAJE! REKAO, PA POREKAO! Zbog čega je Vlahović PROMENIO mišljenje? Evo šta je prvo OBEĆAO selektoru Srbije!

Autor:

Sport

13.10.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa zbog povrede gornjeg dela leđa se nije našao na spisku Dragana Stojkovića Piksija.

"REPUBLIKA" SAZNAJE! REKAO, PA POREKAO! Zbog čega je Vlahović PROMENIO mišljenje? Evo šta je prvo OBEĆAO selektoru Srbije!

Foto: www.profimedia.rs/Starsport

Sa tri postignuta gola u proteklih pet utakmica, Dušan Vlahović je, uz saigrača iz špica Aleksandra Mitrovića, najbolji strelac "orlova" dosadašnjeg toka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Nemačkoj.

Javnost je međutim ostala iznenađena odlukom selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, da na spisak igrača za mečeve odluke protiv Mađarske i Crne Gore ne uvrsti napadača Juventusa.

Legendarni as je odmah otkrio razlog za takav potez, a to je povreda gornjeg dela leđa, o čemu je komandant sa klupe "orlova" govorio nedavno na konferenciji u Staroj Pazovi:

Foto: Starsport

 

- Naravno da nam je žao što nije sa nama, vrhunski napadač, ali te neke povrede te brinu jer je mlad igrač, a problemi sa leđima, preponama... Čime već. Nije baš normalno, ali moramo da prihvatimo da je to tako - istakao je Stojković.

Kako "Republika" saznaje, ipak, Vlahović je pre 10 dana dao čvrsto obećanje stručnom štabu srpske selekcije da će se odazvati za utakmice s Mađarskom i "hrabrim sokolovima", iako je i tada kuburio s istom povredom.

Zbog čega se predomislio u poslednjem trenutku, još se ne zna. Izvesno je samo da se "gaženjem date reči", nije lepo poneo prema daleko slavnijem učitelju, koji će bez jednog od najvećih aduta morati da pokuša da pobedi naše severne susede u grotlu "Puškaš arene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading