DELEGACIJA CRVENE ZVEZDE NA SVETOJ GORI! Crveno-beli posetili Hilandar, Terzić uručio POKLON igumanu Metodiju!

Autor:

Sport

12.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u lepoj misiji.

DELEGACIJA CRVENE ZVEZDE NA SVETOJ GORI! Crveno-beli posetili Hilandar, Terzić uručio POKLON igumanu Metodiju!

Foto: Printscreen/Instagram/FK Crvena zvezda

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda, predvođena generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, posetila je Svetu goru i manastir Hilandar, kao jednu od najvećih srpskih svetkovina, saopštio je šestostruki uzastopni prvak Superlige.

Delegaciju Zvezde je ugostio iguman Metodije.

- Crveno-bela delegacija predvođena Zvezdanom Terzićem, koju su još činili i Marko Marin i Marko Petrović, zajedno sa vladikom Stefanom Sarićem i sveštenstvom iz Hrama Svetog Save imala je čast i priliku da poseti čuveni Hilandar i da se puna utisaka vrati u Beograd. Nema sumnje da posete ovakvog karaktera dodatno oplemenjuju duh čoveka, a inspirativni razgovori sa ljudima koji su svoj život posvetili Bogu, su od neprocenjivog značaja - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Predstavnici učesnika Lige šampiona je igumanu Metodiju uručila crveno-beli dres sa brojem sedam, a on je uzvratio knjigom "Sveti kralj Milutin".

- Zvezda je okrenuta prema crkvi, kao jednom od najvećih stubova srpstva, što je pokazatelj kroz dugačku istoriju našeg kluba, a utisak je da se taj odnos u poslednjih nekoliko godina dodatno učvršćuje. Zvezda tako redovno pomaže i manastire, te narodne kuhinje na Kosmetu, pa se može, sa ponosom, konstatovati da smo izuzetno društveno odgovorni i u službi srpskog naroda, gde god se on nalazio - navodi se u objavi kluba s Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading