DE LAURENTIS PRESEKAO: Poznato ko će voditi Napoli u nastavku sezone!

Autor: Tanjug

Sport

09.10.2023

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek kluba doneo važnu odluku.

DE LAURENTIS PRESEKAO: Poznato ko će voditi Napoli u nastavku sezone!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Napolija dobili pehar namenjen prvaku Italije

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis odlučio je da pruži drugu šansu treneru Rudiju Garsiji iako je klub iz Napulja loše startovao u novoj sezoni u Seriji A, prenose italijanski mediji.

Napoli je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, a klub iz Napulja se posle drugog poraza u italijanskom prvenstvu od Fiorentine (1:3) nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Italijanski mediji navode da je Rudi Garsija bio na sastanku sa čelnicima Napolija kako bi svi zajedno sagledali situaciju i probleme koji su se pojavili na startu sezone. On je preuzeo Napoli u junu ove godine od Lućana Spaletija, koji je postao selektor Italije.

De Laurentis smatra da je francuski stručnjak dugoročno rešenje na klupi ekipe iz Napulja. Italijanski mediji navode da Rudiju Garsiji data još jedna prilika da dokaže da je sa razlogom trener aktuelnog šampiona Italije.

FK Napoli će u narednom kolu Serije A, 21. oktobra gostovati ekipi Verone, a potom će igrati sa Unionom u Ligi šampiona.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading