FENOMENALNI VEZNJAK MENJA REPREZENTACIJU: Evo za koga će nastupati ZVEZDA Real Madrida!

Autor:

Sport

09.10.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala Brahim Dijaz ne želi više da igra za reprezentaciju Španije, već planira da u budućnosti nastupa za selekciju Maroka, prenose španski mediji.

FENOMENALNI VEZNJAK MENJA REPREZENTACIJU: Evo za koga će nastupati ZVEZDA Real Madrida!

Foto: Tanjug AP

Dijaz (24) je rođen u Malagi, a prošao je sve omladinske selekcije Španije. On je odigrao jedan meč za A selekciju "crvene furije" i to u junu 2021. na prijateljskom duelu sa Litvanijom, a uspeo je i da se upiše u strelce.

Dijaz se više od dve godine ne nalazi na spisku reprezentacije Španije zbog čega je odlučio da igra za Maroko, pošto mu je otac rođen u ovoj zemlji. Dijaz je u Real stigao 2019. godine iz Mančester sitija, a poslednje tri sezone je proveo na pozajmici u Milanu.

 

 

On je ove sezone odigrao osam mečeva za madridski klub i jednom se upisao u listu strelaca. Španski mediji navode da rukovodstvo Reala ne želi da Dijaz igra za Maroko, pošto bi u januaru nastupao za ovu zemlju na Kupu afričkih nacija.

Igrač Reala i dalje pregovara sa Fudbalskim savezom Maroka, a trebalo bi uskoro da donese konačnu odluku. Španski mediji tvrde da bi Dijaz u narednih nekoliko nedelja trebalo da zvanično saopšti da će igrati za Maroko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading