SRBI DOŽIVELI VELIKI ŠOK: Dmitrović i Gudelj ne znaju šta ih je snašlo

Autor:

Sport

09.10.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav potez Sevilje niko nije očekivao.

SRBI DOŽIVELI VELIKI ŠOK: Dmitrović i Gudelj ne znaju šta ih je snašlo

Foto: www.profimedia.rs

Sevilja je šokirala Srbe! Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj moraće da se prilagođavaju novim postavkama u svom klubu jer će ih preuzeti novi trener s obzirom na to da se Sevilja zahvalila svom dosadašnjem strategu Hose Luisu Mendilibaru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

On je otkaz dobio zbog loših rezultata u novoj sezoni. Kap koja je prelila čašu je remi sa Rajom Valjekanom (2:2), dok se istim rezultatom prošle nedelje završio i meč protiv PSV u Ligi šampiona kada je Nemanja Gudelj dao gol. Pre toga se desio i poraz od Mančester sitija u Superkupu Evrope, a upravo je Gudelj promašio odlučujući penal. Tako je Sevilja na pauzu zbog reprezentativnih termina otišla sa samo osam bodova i nalazi se tek na 14. mestu tabele La Lige zbog čega je rukovodstvo odlučio da Mendilibaru uruči kartu u jednom pravcu.

Gledajući šta je španski trener uradio za kratko vreme u Sevilji možda je moglo da mu se da još malo vremena da ekipu vrati na pobednički kolosek. Naime, Hose je bez velikog iskustva seo u martu na klupu Sevilje i sa njom osvojio sedmi pehar u Ligi Evrope.  Pritom je na tom putu izbacio Mančester junajted, Juventus i za kraj bio bolji od Rome Žozea Murinja. Međutim, samo četiri meseca od finala Lige Evrope u Budimpešti Mendilibar je dobio otkaz, a njegov naslednik će biti četvrti trener Sevilje za godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading