DAN REMIJA U PREMIJER LIGI! Liverpulu ne pomaže ni Salah! Kudus ŠOKIRAO "svrake"! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva tri meča završena su nerešenim rezultatima.

DAN REMIJA U PREMIJER LIGI! Liverpulu ne pomaže ni Salah! Kudus ŠOKIRAO "svrake"! (VIDEO)

Foto: tanjug

Fudbaleri Liverpula remizirali su na gostovanju Brajtonu (2:2), iako su izabranici Jirgena Klopa imali vođstvo protiv "galebova".

Čudan meč odigran je na "Ameksu", pošto je domaćin posle katastrofalne greške Alisona, stigao do vođstva već u 20. minutu golom Adingre - 1:0.

Izjednačio je Mo Salah 20 minuta kasnije, posle dodavanja Darvina Nunjeza, da bi isti igrač u poslednjim sekundama prvog dela realizovao penal, koji je prethodno skrivio Paskval Gros - 1:2.

Ipak, Brajton je u 78. minutu stigao do boda, golom Luisa Danka, pa su "redsi" popili novu gorku pillulu u borbi za vrh tabele.

Sličan scenario viđen je u meču Vest Hema i Njukasla. "Čekićari" su vodili od osmog minuta golom Tomasa Součeka, ali su "svrake" preokrenule za samo pet minuta, pošto je Aleksander Isak u 57. i 62. minutu bio precizan.

Na isteku 89. minuta, međutim, Mohamed Kudus je iskoristio dodavanje Cufala i postavio konačnih 2:2.

Vulverhempton i Aston Vila su odigrali 1:1, a vođstvo "vukovima" doneo je Hvang u 53. minutu. Već na početku drugog poluvremena, gosti iz Birmingema su izjednačili preko Toresa (53.), što je i bio konačan rezultat ovog susreta - 1:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading