SAIGRAGI IZ REPREZENTACIJE ARGENTINE ZARATILI: Razlog je SUDIJSKA "KRAĐA"! Evo KAKO su RASPRAVILI! (FOTO)

Autor:

Sport

01.10.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura..

SAIGRAGI IZ REPREZENTACIJE ARGENTINE ZARATILI: Razlog je SUDIJSKA "KRAĐA"! Evo KAKO su RASPRAVILI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Fudbaleri Totenhema savladali su Liverpul rezultatom 2:1 u meču Premijer lige, ali se umesto rezultata mnogo više priča o suđenju na meču.

"Redsima" je u Londonu poništen regularan pogodak (Dijaz) u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0 malo pre nego što je Totenhem poveo.

Sudijska komisija FA Engleske je brzo posle meča priznala da je načinjena greška u toj situaciji i da je Liverpul oštećen što, naravno, sada, posle poraza, Klopovom timu ne znači apsolutno ništa.

Verovatno najmaleroznijoj utakmici za "Redse" ove sezone na kraju je doprineo Matip autogolom u 96. minutu za pobedu "Pevaca" od 2:1.

Intersantno je bilo na društvenim mrežama, gde je pažnju posebno privukao komentar Aleksisa Mekalistera na objavu svog zemljaka i saigrača iz Argentine Kristijana Romera.

Bio je zadovoljan štoper trijumfom svog tima što je i podelio sa fanovima, a igrač Liverpula je evidentno besan napisao.

- Naravno kada ste imali 12 igrača - napisao mu je Mekalister aludirajući na sudijsku pomoć.

Republika

Foto: printscreen instagram

prepiska Mekalister-Romero

Nije mu ostao dužan Romero .

- Idi kući da plačeš - napisao je štoper Totenhema.

Hoće li ovo ostaviti "zlu krv" među saigračima iz nacionalnog tima, ili je sve prijateljsko "peckanje", ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading