OGLASILI SE NAVIJAČI AEKA: Evo ŠTA KAŽU o SRAMNOM TRANSPARENTU "Kosovo je Albanija"!

Autor:

Sport

07.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrazili su zvaničan stav na temu koja je uzburkala strasti.

OGLASILI SE NAVIJAČI AEKA: Evo ŠTA KAŽU o SRAMNOM TRANSPARENTU "Kosovo je Albanija"!

Foto: Tanjug/AP

AEK navijači

Navijači AEK-a izdali su saopštenje povodom transparenta na kom je pisalo "Kosovo je Albanija", a koji se našao na njihovoj tribini tokom meča sa Ajaksom.

Juče je stiglo izvinjenje kluba, danas su otkriveni počinioci kojima je doživotno zabranjen ulazak na stadion, a sada su se navijači oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nqavijači AEK

 

- Stojimo kategorički iza ovoga kao Original 21 i kategorički i navodimo da je postavljanje transparenta nacionalističkog sadržaja koji se našao na našem stadionu tokom utakmice protiv Ajaksa delo nekoliko pojedinaca i ni na koji način ne izražava stavove i mišljenja Originala 21. Istorijsko poreklo tima koji obožavamo kao i životni odnos ORIGINAL 21 bez pregovora prema bilo kom obliku fašizma našu GREŠKU čini još većom i dužni smo da joj stanemo na kraj.

Osuđujemo upravo ovaj transparent, tražimo iskreno izvinjenje organizaciji AEK-a za bilo kakve probleme koje je ovaj transparent napravio i što je zbog našeg nemara, makar i na kratko vreme, bio postavljen u našoj zoni odgovornosti. Iskreno se izvinjavamo svim navijačima našeg tima koji su se osećali isto kao i mi. Sramota! Najodlučnije izjavljujemo da ćemo preduzeti drastične mere da se ovako nešto više nikada ne ponovi - stoji u saopštenju navijača AEK-a.

Ostaje da se vidi da li će ovo biti dovoljno da se izbegne kazna od strane UEFA, a poznajući njihovu toleranciju prema političkim parolama na sportskim priredbama, sigurno je da ih očekuje neki vid kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=U9YWgwSvMf

Komentari (0)

Loading