VELIKA OPASNOST ZA ZVEZDU! Jang Bojs silno POJAČAN na Marakani!

Autor:

Sport

04.10.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci gostuju na stadionu "Rajko Mitić" od 21 čas (TV Arena Sport P1, RTS 1) u drugom kolu Lige šampiona.

VELIKA OPASNOST ZA ZVEZDU! Jang Bojs silno POJAČAN na Marakani!

Foto: Starsport

Kako se bliži početak meča druge runde najelitnijeg klupskog takmičenja, raste i neizvesnost sa kojim će sastavima Crvena zvezda i Jang Bojs ući u međusobni duel.

Trener srpskog šampiona Barak Bahar je za večeras, baš kao i protiv Mančester Sitija, naigrao daleko ofanzivniju varijantu, nego što je to bio slučaj u odnosu na utakmicu protiv "građana", ali će drugačiji tim od onog koji forsira u domaćem prvenstvu izvesti i šef struke "mladih dečaka" Rafael Viki.

Bivši reprezentativac "sajdžija" obožava da igra u formaciji 4-4-2 u rombu (ili 4-1-3-2), ali je od nje odstupio u premijernom meču Lige šamiona protiv Lajpciga u Bernu (1:3), zaigravši sa trojicom štopera, odnosno u sistemu 5-3-2.

Foto: Starsport

 

Kako prenose švajcarski mediji, na osnovu poslednjih informacija, slično bi mogao da učini i večeras.

Prema pisanju Berner Zeitunga, stožer odbrane Jang Bojsa Loris Benito se oporavio od povrede, pa bi mogao da zaigra u poslednjoj liniji tima zajedno sa Mohamedom Kamarom i mladim Orelom Omendom.

Kako je ranije najavljeno u startnoj postavi bi trebalo da se nađu igrači srpskog porekla Filip Ugrinić, koji će zauzeti mesto iza najisturenijih igrača, odnosno Dejan Maleš, koji igra uz aut liniju.

Trener gostiju u srpsku prestonicu nije poveo samo Kastriota Imerija, pošto je vezista albanskog porekla doživeo povredu ligamenata kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading