ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE! Evo koliko je još ulaznica OSTALO za duel protiv Švajcaraca! Neće moći IGLA da padne!

Autor:

Sport

04.10.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana će biti tesna za sve zainteresovane.

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE! Evo koliko je još ulaznica OSTALO za duel protiv Švajcaraca! Neće moći IGLA da padne!

Foto: Starsport/Ilustracija

Ostalo je nešto više od sedam sati do početka utakmice drugog kola Lige šampiona, u kojoj Crvena zvezda dočekuje prvaka Švajcarske, ekipu Jang Bojsa.

Ulaznica za večerašnji duel je sve manje, broje se u stotinama, a tim povodom klub s Marakane izdao je saopštenje u kome se kaže:

- Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će danas na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' u prodaju biti pušten određen kontingent ulaznica za večerašnji duel protiv Jang bojsa. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za duel drugog kola Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv švajcarske ekipe, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva. Naime na blagajnama Marakane u prodaju je pušten novi kontingnet ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice. Zvezdaši, vidimo se na Marakani - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

 

Budući da su blagajne stadiona "Rajko Mitić" otvorene od ranog jutra, na njima je preostalo ostalo još oko 180 ulaznica za zapadnu tribinu, 400 karata za Istok i 200 za južnu stranu.

Prema tome, tribine najvećeg srpskog stadiona biće ispunjene do poslednjeg mesta, odnosno, da će blizu 50.000 gledalaca prisustvovati večerašnjoj utakmici.

Treba reći da prema pravilima UEFA, pet odsto ulaznica pripada navijačima gostujućeg kluba, što je oko 2.500 navijača, a tu je i takozvana tamon zona, odnosno deo stolica koje iz bezbednosnih razloga moraju da ostanu prazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading