CRVENO-BELI ČESTITALI JSD I FK PARTIZAN! Mi jesmo sportski rivali, ali...

Autor:

Sport

04.10.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Sportskog društva Vojvodina Dragoljub Zbiljić čestitao je danas 78. rođendan Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan.

CRVENO-BELI ČESTITALI JSD I FK PARTIZAN! Mi jesmo sportski rivali, ali...

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

JSD Partizan i fudbalski klub Partizan danas slave 78 godina od osnivanja. Tim povodom stigla je čestitka od bratskog CSKA iz Moskve, ali i Vojvodine, rivala u Superligi Srbije.

U poruci Novosađana, navodi se sledeće:

- Dragi naši sportski prijatelji, srećan vam rođendan. U danu kada proslavljate 78 godina postojanja vašeg sportskog društva najiskrenije vam želimo da i ubuduće ostvarujete vrhunske sportske rezultate i pronosite slavu srpskog sporta i naše Srbije - stoji u čestitki crno-belima.

Foto: Starsport

Dragoljub Zbiljić

Zbiljić je podsetio da su Vojvodina i Partizan sportski rivali na terenu, ali i istinski prijatelji.

- Mi jesmo na terenu sportski rivali, ali smo i istinski prijatelji i budite uvereni da nas u SD Vojvodina raduje svaki uspeh vaših sportista i klubova, kao što mi uvereni da na isti način naši uspesi raduju vas, a sve na dobrobit naše Srbije - navodi se dalje u poruci, gde se još dodaje:

- Svaki međusobni susret naših sportista na sportskim terenima je istinski praznik sporta koji sa nestrpljenjem iščekujemo i kome se jednako radujemo i mi i vi, do narednog takvog susreta još jednom vam čestitamo veliki praznik i želimo vam puno uspeha u radu. Sportski pozdrav - saopšteno je iz SD Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading