TRAGEDIJA NA STADIONU! Navijač UMRO na utakmici!

Autor:

Sport

04.10.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Lejton Orijenta tragično je preminuo nakon akcije hitne medicinske pomoći tokom utakmice protiv Linkoln Sitija.

TRAGEDIJA NA STADIONU! Navijač UMRO na utakmici!

Foto: Starsport

Utakmica "Lige 1" prekinuta je u utorak zbog hitne medicinske pomoći u publici, ali je ishod bio na kraju tragičan.

Lejton je vodio 1:0 u 84. minutu kada je susret morao da se prekine. Pre nego što je utakmica stala, navijači su upali na teren i sedeli na travnjaku u pokušaju da se duel zaustavi. kako bi navijač dobio medicinsku pomoć.

Obe ekipe sa svim fudbalerima su na kraju povučene s terena, pošto je utakmica prekinuta do daljnjeg. Navijač, koji je reanimiran sa strane, nažalost je preminuo zbog srčanog udara.

 

 

Portparol londonske hitne pomoći rekao je za Indipendent:

- Pozvani smo juče u 21:28 zbog izveštaja da se nekoj osobi nije dobro u fudbalskom klubu Lejton Orient, na Brizbejn Roudu. Poslali smo brojne resurse na lice mesta, uključujući službenika za reagovanje na hitne slučajeve, dva medicinska radnika u automobilima za brzo reagovanje i ekipu hitne pomoći. Naš prvi lekar je stigao za otprilike četiri minuta - naveo je tom prilikom i dodao:

- Poslali smo brojne resurse na lice mesta, uključujući službenika za reagovanje na hitne slučajeve, dva medicinska radnika u automobilima za brzo reagovanje i ekipu hitne pomoći. Naš prvi lekar je stigao za otprilike četiri minuta. Pomagali smo jednom čoveku na licu mesta, ali na žalost, uprkos svim naporima naših timova, kasnije je proglašen mrtvim.

Na društvenim mrežama, Lejton Orijent je objavio saopštenje nakon utakmice, koje je glasilo:

- Utakmica u utorak protiv Linkoln sitija je prekinuta zbog akcije hitne medicinske pomoći na istočnoj tribini Brizbejn Rouda. Misli svih u fudbalskom klubu Leiton Orient su sa pojedincima koji su najbliži i njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku. Klub bi želeo da se zahvali svim navijačima koji su večeras prisustvovali Brizbejn Roudu na razumevanju i saosećanju tokom veoma teške situacije - stoji u saopštenju kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading